Mihara Klei 10 kg - Multi waterverbeteraar

€ 119,00 (incl. BTW / Recupel)

MIHARA KLEI - BIO FACTOR MK is niet alleen het beste waterverbeteringsproduct, maar heeft tevens een geweldige impact op de gezondheid van de vissen. Het houdt je vijverwater en je Koi het hele jaar door in optimale conditie.


MIHARA KLEI - BIO FACTOR:
· Geeft meer eetlust. Verbetert de verteerbaarheid van het voedsel.
· Ontwikkelt de spiermassa van de vissen.
· Verbetert de groei, beenderstructuur en schubbenvorming bij jonge vissen.
· Stimuleert de groei en verbetert de lichaamsvorm bij grotere vissen.
· Helpt de vissen te beschermen tegen ziekteverwekkende bacteriën die in de vijver aanwezig zijn.
· Voorziet de Koi van de nodige essentiële mineralen en verhoogt de weerstand tegen infectieziekten.
· Verbetert de huidkwaliteit en de glans op de Koi.
· Brengt vervuilde vijvers met slechte waterconditie snel weer in orde.
· Houdt bij regelmatige toepassing het vijverwater in optimale conditie.

SAMENSTELLING:
Superfijne Montmorillonite klei - Alle essentiële mineralen - Stikstofhoudende bacteriën - Multi-vitaminen - Natuurlijke groeibevorderaar - Bacterieculturen die het organisch afval in de vijver afbreken en de nitrificatie versnellen.

DOSERING:
Voor het stimuleren van de visgroei, het verhogen van de weerstand, het onderhouden van de algemene conditie en de gezondheid van de vissen: 50 gram per 10.000 liter, één tot enkele malen per week, aan het vijverwater toevoegen.

Voor het verbeteren en op peil houden van de waterkwaliteit: gebruik ook 50 gram per 10.000 liter. Mag ook in de eerste kamer van de filter toegevoegd worden.

Voor sterk vervuilde vijvers, slechte waterconditie of minder goede conditie van de vissen: de hoeveelheid verdubbelen of enige tijd dagelijks toevoegen.

Steeds MIHARA KLEI - BIO FACTOR MK oplossen in een emmer vijverwater alvorens toe te voegen. Vanaf 10° C watertemperatuur geeft MIHARA KLEI – BIO FACTOR MK een optimale werking.

MIHARA KLEI - BIO FACTOR MK benadert de kwaliteit van de klei van de Niigata moddervijvers die algemeen beschouwd wordt als de beste klei voor Koi.

Specificaties

Artikelcode KLEI10
Categorie Vis
Eenheid Per stuk