Hokamix Kruiden/Classic 400 gr

€ 21,20 (incl. BTW / Recupel)

Hokamix kruiden is een kruidenmix voor een optimale huid, vacht en vitaliteit. Het bevordert de vachtconditie en levert een belangrijke aanvulling van vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Verkrijgbaar in 150 gr./ 400 gr./ 800 gr./ 2,5 kg./ 5 kg./ 10 kg.

De in Hokamix aanwezige kruiden ondersteunen de natuurlijke lichaamsreiniging en een optimale stofwisseling. Tevens worden vitaminen, mineralen en sporenelementen aangevuld. Hierdoor is het hele lichaam in staat om optimaal te functioneren. De maag en darmen hebben de mogelijkheid om, de voor het lichaam noodzakelijke, voedingsstoffen via het verteringsproces beter op te nemen en eventuele tekorten in het lichaam aan te vullen. De optimaal functionerende lever en nieren zijn weer in staat om aanwezige afvalstoffen uit het lichaam te filteren.

Hokamix is een natuurproduct, betaande uit 30 verschillende plantenkruiden en biologisch actieve bestanddelen. Plaatselijke verschijnselen, zoals roodheid, schilfers of pukkeltjes op de huid, zijn slechts een aanwijzing voor het feit dat het gehele lichaam uit zijn evenwicht is. Door de samenstelling van de medicinale planten en door het groot aantal werkzame stoffen, bezitten zij een zeer algemene werkzaamheid in het gehele lichaam. Ze beïnvloeden meerdere orgaansystemen zoals het maagdarmkanaal of hart- en bloedvaten.

Specificaties

Artikelcode H400H4
Categorie Hond
Eenheid 400g
Subcategorie Spijsvertering Hond
Hokamix (1.4)